Afaceri Internationale.

Aurul de 24 de Karate sau aurul investitional a aparut in oferta de vinzare a societatilor, companiilor , trusturilor si corporatiilor straine. Citeva dintre ele au si in Romania deschise citeva filiale.  Toate vind aur de 24 de karate , toate au preturi foarte bune la aur,. Diferenta dintre companiile care au succes pe aceasta piata globala si cele care nu au succes , este data de oamenii sunt in virful acestor afaceri, de managerii si directorii acestor companii, si nu in ultimul rind de consultantii lor.

 

Consultantii , Managerii si Directorii nostri au conceput un Plan de Cariera dinamic bazat pe rezultatele proprii obtinute dar si pe performantele managerului de echipa.  Toti managerii si directorii nostri stiu ca pentru a avea succes este obligatoriu sa aibe succes si ultimul consultant inscris in sistem.

 

In echipa noastra sunt manageri care va vor indruma pas cu pas in consilierea corecta a clientilor,  in planificarea discutiilor cu viitorii clienti si colaboratori, va vor spune ce trebuie sa faceti pentru a va indeplinii obiectivul.   

 

Afacerea cu aurul este o afacere internationala. Puteti avea clienti din orice tara din lume si de pe orice continent. Colaboratorii vostri , la fel pot fi recrutati si apoi selectati pentru abilitatile lor, de oriunde din lume .

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la info.corporation1@gmail.com